vineri, 22 aprilie 2011

Copiii din Glodeanu, la Observator


Puteți afla mai multe despre copiii din Glodeanu, duminică, la ora 21.00, la emisiunea ”În premieră”, pe Antena3. Puteți să ajutați acești copiii donând în contul deschis special pentru ei.
CONTUL: RO35CECEBZ0130RON0786067, DESCHIS LA CEC, SUCURSALA BUZĂU, COD SWIFT CECEROBU, TITULAR CONT: PAROHIA GLODEANU CÎRLIG.
Banii vor fi folosiți pentru ridicarea unei cantine sociale, în curtea bisericii din Glodeanu.

11 comentarii:

  1. Hristos a înviat!MA numesc Diana Tudose,din Târgoviștejud.Dțmbovița.Am urmărit dumincă, în prima zi de Paști, emisiune dnei Carmen Avram, de la Antena3,despre acești copii ai nimănui.Am rămas atât de impresionată!Nu pot să cred ca mai există astfel de situații într-o țară,care face parte dintr-o comunitate europeană, despre care se spune ca este bogată și civilizată.Cine îi poate ajuta pe acesti copiii, care nu au nici o vină? Numai dumneavoastră?Sa va ajute Dumnezeu în această misiune!Poate reușiți să dezvoltați acestă campanie si la nivel național.Eu am două fețițe si aș putea să trimit diverse hăinuțe,jucării,produse de papetărie.Cui să trimit aceste lucruri?Poate așa ajut și eu puțin acei sărmani.Va mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tudose Diana

    Adevărat că a Înviat.

    Vă mulţumim pentru gândurile bune. Dacă doriţi să le trimiteţi ceva prin poştă copiilor puteţi să o faceţi pe adresa preot Tudor Marian, Sat Cârligu Mare, Comuna Glodeanu Siliştea, Judeţul Buzău, Cod 127260

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    Se poate trimite si direct pentru un copil ales ? Sau daca ajutorul se face prin posta ( si iar, in conditiile saraciei din acea comuna oare ajung pachetele la domnul Tudor Marian) se poate directiona direct catre un "caz" ales?

    Multumesc mult,
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alina

    Nu vă faceţi griji. Normal că pachetele ajung la părinte. Dacă doriţi să fiţi mai sigură puteţi să trimiteţi coletul cu confirmare de primire. Fiţi sigură că părintele Marian Tudor vă va respecta dorinţa şi va trimite pachetul copilului care doriţi. Eu chiar susţin ideea adopţiei la distanţă. Dacă fiecare ar susţine un copil din sat cu siguranţă aceştia ar avea mai multe şanse să se realizeze.

    Vă mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da.
    Ar fii foarte multe de zis dar si mai multe de facut.
    In cazul in care as trimite coletul unui copil anume ales de mine, s-ar putea construi eventual un fel de contact cu acest copil? o poza , cateva randuri din cand in cand , astfel incat acest ajutor sa nu se reduca la doar 1 data? ci eventual si dupa posibilitatile noastre ...sa putem oferi mai des cate ceva unui anume copil?

    Si tin sa multumesc mult pentru raspunsul asa rapid.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sigur că da. În primul rând puteți să mergeți oricând la Glodeanu să-i cunoașteți pe copii. Puteți să decideți să ajutați un singur copil și să stabiliți o legătură, prin părinte. Cred că părintele i-ar putea ajuta să pună la poștă pentru dumneavoastră din când în când, o scrisoare. Sunt copii care au nevoie ne o "mătușă" sau de un "unchi" care să le poarte de grijă de la distanță. Jeni, Mihai, Georgian, Florina, Cristina sunt doar câțiva dintre copiii care merg la școală și au rezultate bune la învățătură. Oricum dacă doriți mai multe detalii desre copii puteți să-l sunați pe părinte. Dumnezeu să vă ajute în planul cel bun!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu dragoste si speranta de mai bine, comunitatea www.reteteinimagini.com a trimis azi catre copilasii din Glodeanu o "caramida" micuta pentru a putea ajuta la constructia cantinei sociale.
    https://lh3.googleusercontent.com/_N_280PQV2Kw/TblWc3VCJOI/AAAAAAAADZs/389kXkcOfTw/s720/DSC05823.JPG
    Doamne ajuta!
    Monica Timaru

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos a Inviat!Ma numesc Corina si locuiesc in afara tarii.Mai exact in Spania.In urma cu doua saptamanai o prietena mi-a adus cativa saci cu haine sa le dau eu la cine cunosc.Am vazut emisiunea si m-am gandit ca sunt binevenite acestor copilasi.Vreau sa stiu daca aveti legatura des cu Buzaul.Eu le-as putea trimite pana in Buzau.Dar de aici trebuiesc ridicate intr-o anume zi, loc si ora a saptamanii.
    Ma gandesc daca cumva este posibil lucrul acesta, as incepe si aici o colecta si cu alimente si alte lucruri.
    Deocamdata sunt interesata daca cineva sepoate incarca de ridicarea coletelor sub aceasta forma.
    Va doresc o saptamana binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Corina

    Adevărat că a Înviat! Vă mulţumim pentru iniţiativă.

    Părintele Marian Tudor merge din când în când la Buzău. Cred că ar fi cel mai bine să-i scrieţi dânsului un mail ca să stabiliţi exact modalitatea prin care ar putea intra în posesia coletelor.

    Mulţumim!

    Adresa părintelui Marian Tudor este preotmariantudor@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Hristos S-a inaltat. Exact aceeasi situatie este si in comuna Chitorani, jud. Prahova. Diferenta este ca pe copii din Glodeni ii ajuta parintele, iar pe copii din Chitorani, Ph. mai nimeni. Au fost facute cateva campanii destul de rar (de Craciun si de 1 iunie) de cativa oameni care au incercat sa mai aduca ceva zambet pe fetele lor. Dar, dupa parerea mea, un pachet la 6 luni nu este de ajuns pentru ca acesti copii sa se poata hrani. Din auzite (si nu cred ca nu este adevarat) un copil chiar a lesinat la scoala de foame. Daca exista vreo sansa si pentru acestia ce frumos si bine ar fi, caci din cate vad romani cu dare de mana si cu inima buna inca mai sunt. Cu dragoste si multumiri G.
    P.S: Orice raspuns il astept ca si comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  11. @C.G

    Adevărat că s-a înălţat. Aveţi mai multe informaţii despre acei copii din Chitorani? Cunoaşteţi situaţia în detaliu? Oferiţi vă rugăm dacă se poate mai multe informaţii.

    Aveţi dreptate că un pachet la 6 luni nu rezolvă problema unui copil dar trebuie să începi de undeva. Adică întotdeauna orice faci poate să pară puţin dacă te gândeşti la miezul problemei, dar puţinul acela poate să însemne mai mult decât nimic.

    Vă aşteptăm să reveniţi cu mai multe informaţii. Aţi vorbit cu preotul din comuna Chitorani şi dânsul a spus că nu vrea să sprijine acele familii?

    RăspundețiȘtergere