miercuri, 1 iunie 2011

Copiii din Glodeanu au banner

Alexandra (adică http://www.enacuisine.blogspot.com/) le-a făcut un dar copiilor din Glodeanu. A realizat mai multe bannere pentru ei care pot fi preluate pe site-uri şi bloguri de cei care vor să-i susţină. Aşa că, dacă doriţi să mediatizaţi povestea lor şi să susţineţi în acest mod ridicarea unui centru social la Glodeanu vă invit să intraţi aici. Mulţumim www.enacuisine.blogspot.com!

5 comentarii:

  1. La multi ani copilasilor din Glodeanu! Copilaria sa le fie ocrotita de Maica Domnului si de bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parinte,

    Invatati-i harnici si milostivi.

    Se spune ca era o familie foarte saraca, iar fratele unuia dintre soti era monah. Si acesta le trimitea milostenie, dar tot saraci lipiti erau. Unul dintre Parinti i-a zis monahului sa nu mai faca asa pt ca Dumnezeu ii pedepseste ca iau de la un monah, ci, dimpotriva, sa dea ei monahului cite ceva. Si asa au ajuns instariti. Pentru ca binecuvintarea lui Dumnezeu imbogateste. Iar Dumnezeu da binecuvintarea Sa pentru faptele bune ale oamenilor si pt milosteniile pe care ei le fac cu cei in nevoie. Invatati-i pe parinti si pe copii sa primeasca si sa mosteneasca binecuvintarea lui Dumnezeu si toate celelalte li se vor adauga.

    Am toata admiratia pt lucrarea pe care o faceti acolo. Dumnezeu sa va dea putere, ca sa-i biruiti cu iubirea si sa-i invatati sa slujeasca cu adevarat oamenilor si lui Dumnezeu, in sfinta si dreapta credinta ortodoxa.

    Hristos s-a inaltat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta ! Felicitari tuturor celor ce doriti si puteti sa-i ajutati. Asa cum puteti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un reportaj emotionant pana la lacrimi.Ma rog ptr copii de la Glodeanu si o sa promovez si eu linkul pe toate siteurile.Mai trebuie sa facem ceva si ptr cele 11 fetite abandonate de la Manastirea Marcus care le creste Maica Serafima

    RăspundețiȘtergere
  5. http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/07/24/ingerii-cresc-in-poiana-la-manastirea-marcus-cu-maica-stareta-serafima/

    RăspundețiȘtergere