joi, 24 noiembrie 2011

Vestea cea mare

Vă anunțăm cu mare bucurie în suflet că la Glodeanu au început lucrările pentru viitorul centru social, chiar în curtea bisericii din sat. Proiectul a fost realizat cu ajutorul unui domn cu inimă mare din Capitală care a decis să dea o șansă copiilor din Glodeanu. Șansa de-a fi mai bine hrăniți, de-a avea un loc al lor, unde vor putea învăța, citi, se vor putea juca și dezvolta armonios. O șansă pe care puțini o vedeau palpabilă, în urmă cu un an. Cineva nu a încetat însă să spere - părintele Marian Tudor. Iar Sfânta Muceniță Filofteia, care va fi ocrotitoarea acestui centru i-a ascultat rugăciunile. Mai ales că au fost însoțite de cele ale copiilor.

Sponsorul centrului, adică domnul care s-a ocupat de proiect dorește să rămână anonim. Ne rugăm ca milostenia dânsului să fie primită și răsplătită. Începerea lucrărilor a fost posibilă și prin sprijinul și suportul neobosit al unei doamne cu suflet bun, din București.

Le mulțumim și nu-i vom uita pe toți cei care și-au arătat în ultimul an, dragostea și dăruirea față de copiii din Glodeanu. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a ascultat rugăciunile!

3 comentarii:

  1. Este o veste cu adevarat minunata, un semn ca Dumnezeu e printre noi si ne asculta rugaciunile. Multa sanatate acelor oameni cu suflet mare, parintelui Marian Tudor, iar copiilor sanatate si fericire multa multa, sa recupereze anii petrecuti in neajunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur de vestile bune! Sa va mearga bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. De curand am aflat de site-ul www.haisaajutam.ro
    Am vazut acolo multe dorinte de Craciun deja realizate.
    Daca se poate, adaugati si centrul dvs. acolo. Asa mai multa lume care poate si doreste sa ajute va stii de dorintele copiilor.

    RăspundețiȘtergere