duminică, 30 iunie 2013

Ajută un copil sărac să meargă în tabără

Anul acesta ne-am gândit să recompensăm copiii din Glodeanu cu o mică tabără, la fel ca anul trecut. Părintele a ales 14 copii pe care ne-am dori să-i trimitem într-o tabără. Selecția lor a fost făcută în funcție de mai multe criterii. Unii dintre ei au rezultate foarte bune la învățătură, alții au condiții foarte grele acasă, nu au fost plecați niciodată nicăieri și sunt timorați de lipsurile cu care se luptă în fiecare zi. 

Ca să facem două fapte bune în același timp ne-am gândit să trimitem copiii din Glodeanu în tabără la Mănăstirea Marcuș. Așa cum știți Maica Serafima de la Mănăstirea din Covasna organizează anul acesta tabere pentru copii, pentru a putea strânge fonduri menite să o ajute la creșterea celor 11 fetițe abadonate, de care are grijă încă de pe vremea când acestea erau bebeluși. 

Mai multe detalii despre aceste tabere puteți să citiți aici. 

Tabără are loc în perioada 29 iulie – 3 august, adică este o tabără de 6 zile. Costul taberei pentru un singur copil este de 450 ron. Singura problema rămâne desigur cea a banilor. 

Dacă doriți să faceți această bucurie dublă, pe de o parte de-a trimite un copil sărac într-o tabără, iar pe de alta de a o ajuta pe Măicuța Serafima să răzbească cu greutățile pe care le are vă rugăm să dați de veste. Se pot face donații în conturile copiilor din Glodeanu cu specificația „PENTRU TABĂRĂ”. 

Puteți alege un anumit copil pe care să-l susțineți cu doi, trei prieteni și când trimiteți bănuții să specificați și copilul. Ex: „PENTRU TABĂRĂ, LOREDANA”. 

Acestea sunt conturile: 

CONT LEI: RO35CECEBZ0130RON0786067, deschis la CEC, Sucursala Buzău, Cod Swift CECEROBU, titular cont: Parohia Glodeanu Cîrlig. 

CONT EURO: RO56CECEBZ01C1EUR0800380 

Pentru mai multe detalii îl puteți suna pe părintele Marian Tudor din Glodeanu la numărul 0720281634

Vă rugăm dacă puteți să distribuiți aceste informații în rândul prietenilor dumneavoastră. Vă mulțumim mult, mult pentru că sunteți alături de noi! 

LISTA COPIILOR PE CARE DORIM SĂ-I TRIMITEM ÎN TABĂRĂ: 

1. Preda Marinuș – (are rezultate foarte bune la învățătură, a luat premiul 1) 
2. Petre Loredana - (are rezultate foarte bune la învățătură, a luat premiul 1) 
3. Petre Ștefan - (istet, silitor, bun la învățătură) 
4. Lăstun Ionela - (foarte bună la învățătură) 
5. Persida - (provine dintr-o familie săracă, este o fetiță timidă, nu a fost plecată nicăieri) 
6. Dănuța – (o fată bună la învățătura și foarte, foarte harnică - nu a fost plecată în vacanță niciodată) 
7. Stoica Florentina - (învață bine și este foarte timida, nu a fost plecată niciodată în vacanță) 8. Stoica Cosmin – (fratele Florentinei, învață bine, nu a fost plecat în vacanță) 
9. Radu Valentin – (învață bine, are 12 ani și se trezeste la 5 dimineața pentru a merge la muncă, ori de câte ori este chemat de cineva pentru a putea să câștige un bănuț) 
10. Stancu Ana – (provine dintr-o familie cu sase frățiori. Are tot timpul ocupat cu cresterea fratilor. Merită o pauză ☺) 
11. Stancu Ramon – (fratele Anei) 
12. Neagu Maria – (este foarte hărnicuță, este crescută de un frate căruia i-a găsit părintele o casă în parohie, nu are mamă și tată) 
13. Diana – (are 8 ani, este crescută doar de mamă, învață bine)
14. Simion Florentina - (învață bine, s-a implicat cu mult suflet în ultimele acțiuni caritabile organizate pentru copiii bolnavi de cancer).